sabar itu indah..:)

Follow by Email

Jumaat, 16 Disember 2011

my love BFF!

hurm,,niy lah dia antara org yg sy syg sgt2...kesemuanya bnyk yg jauh dri sy...
memandangkan semua ade haluan msing2...:)
tmasok lah sy...


niy nme dia mariah zain,org nye simple je..tpi ske karaoke..sme lah mcm sy..ske mnyanyi tpi dia lagi ske..hehe...skrg dia ade kt australia lah...bkeje dsana..apakan daya,saya tidak dpt ikot dia..:(..miss you...<3


niy pulak nme dia diyana halim,tggl di kl..dlu sy blajar dkt kl..slalu tumpang tido umah dia..hihihi...
mle2 tak rpt pon..tpi org kate bile da dkt2 rase syg kt dia lak..hehe...nik kcik lagi niy,tpi pikirannya matang mcm org dewasa juga....jgn nkl2 ye...





dia niy plak jiran sy,nme dhaniyah....slalunye kalau tak de ape nk buat kteorg bjln..skrg pon dia dh g bkerja dkt australia...:(..da bjauhan,ta de kwn yg nk temn bjln da...:(..miss you...


niy dlu kwn2 sy mse sy kt kl dlu..nme diaorg shida,zaty dan wawa....ketiga2 niy ade ciri2 msing2..tpi kdg2 klakar..wawa yg peace tuh dy niy slalu tolg sy bile sy masak tok kteorg mkn or bbuke...yg zaty tukang mkn,yg shida tukg sruh..hehehe...rndu kngn2 ngn dyorg....rndo korg!


niy nme dia lyna amin..stu class ngn sy mse kt kl dlu...yg niy agk kasar skit,klau ckp lepas jer..tpi hatinye baik..tidak kedekut,dan sporting....kami ske mkn mcd..blik classs je msty nk g mcd je..hehehe..hope dia bole blajor rjin2 dan dpt kwn yg tbaik ddunia dan akhirat...


niy lah dia kwn bru sy...wlaupon bru knl..tpi sy rase slesa bile ngn dyorg...hrp pshbtan kami bkekalan lah ye...







2 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. hehehe...msti lah....sme lah kite kn...

    BalasPadam